Uitvaart vanaf € 999,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Uitvaartverzorging bij Budget Uitvaart 24

Over uitvaartverzorging te moeten denken vlak nadat een dierbare is overleden is heel verdrietig. Maar er moet nu eenmaal van alles geregeld worden. Zaken waar je hoofd eigenlijk helemaal niet naar staat. Uitvaartverzorging in heel Nederland van Budget Uitvaart 24 is ervaren, persoonlijk en betrokken. Juist op dit moment is het belangrijk dat er met aandacht naar u geluisterd wordt en uw persoonlijke wensen goed duidelijk worden. Daarvoor bent u bij Budget Uitvaart 24 aan het goede adres. Deskundig en met oprechte aandacht begeleiden we u om het afscheid van uw dierbare vlekkeloos en liefdevol te laten verlopen. En we doen dat tegen vaste lage tarieven. In onze duidelijke, overzichtelijke begrafenis en crematie pakketten ziet u wat we voor u kunnen doen, voor welke prijs. Onze uitvaartverzorger helpt u graag om uw wensen te laten aansluiten met de pakketten en waar nodig aan te passen. Altijd zult u voor de dag van de uitvaart precies weten waar u financieel aan toe bent en hoe de uitvaart er uit zal zien. Goed geregeld, goed verzorgd.

Wilt u een overlijden melden, heeft u een vraag over de uitvaartverzorging? Budget Uitvaart 24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 0685 of mail info@budgetuitvaart24.nl of gebruik ons contactformulier.

test

Uitvaartverzorging voor elk budget

Verzekerd of niet, uitvaartverzorging bij Budget Uitvaart 24 kan voor elk budget. Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht. Ook al staat op uw polis dat u een uitvaartondernemer moet bellen waar u ook de verzekering bij afgesloten heeft, dan bent u dat niet verplicht. Bij onze uitvaartverzorging is ook inbegrepen dat we contact met uw verzekeringsmaatschappij opnemen en de polis waar mogelijk laten uitkeren. Vaak bent u bij Budget Uitvaart 24 goedkoper uit dan als u kiest voor uitvaartverzorging via de verzekering. Vult u gerust hier het intakeformulier alvast in, maak uw keuze voor een pakket en we zullen, op uw verzoek, voor u navragen of en onder welke voorwaarden uw verzekering uitkeert.

Vragen over uitvaartverzorging? Bel 085 016 0685 naar Budget Uitvaart 24. We zijn 24/7 bereikbaar, ook via info@budgetuitvaart24.nl.

Professionele en persoonlijke uitvaartverzorging

Een afscheid is altijd emotioneel en vaak verdrietig. Persoonlijke en liefdevolle aandacht is dan eigenlijk onontbeerlijk. De professionele houding bij uitvaartverzorging heeft bij Budget Uitvaart 24 al die facetten in zich. De ervaring leert dat een mooi, stijlvol afscheid helpt bij de rouwverwerking. Misschien niet direct op het moment zelf, maar zeker als er naderhand op wordt teruggekeken. Het is waardevol om een afscheid passend bij het leven van de overledene te organiseren. Een mooie herinnering helpt echt.

Met behulp van mooie rouwbloemen kunt u naar wens de plechtigheid aankleden. Vanaf 30 euro is al een rouwboeket te verkrijgen bij www.heavenly-flowers.nl. Er is volop keuze en de prijzen zijn lager dan elders. Dat geldt ook voor de grafkisten die worden aangeboden bij www.goedkoopstegrafkist.nl, waar u terecht kunt voor een andere dan de in de pakketten aangeboden nette, standaardkist.

Uitvaartverzorging op maat bij Budget Uitvaart 24 in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op en we zorgen samen met u een mooi, passend afscheid.