Uitvaart vanaf € 979,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Budget begrafenis in heel Nederland

Een budget begrafenis door Budget Uitvaart 24 laten regelen is een keuze waar u geen spijt van zult krijgen. In de tijd zo vlak na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af, veel beslissingen moeten genomen worden. Soms is niet duidelijk of een begrafenis of een crematie gewenst was, maar meestal gelukkig wel. De wens om begraven te worden is dan misschien wel bekend, maar hoe een uitvaart er verder uit moet zien, is soms minder helder. Er zijn talloze mogelijkheden en elke variant heeft weer zijn eigen prijskaartje. Budget Uitvaart 24 houdt het graag helder en overzichtelijk. Dat helpt u bij het maken van uw keuzes.

Bekijk onze dienstverlening voor een budget begrafenis en zie dat we niet voor niets Budget Uitvaart 24 heten.

Toch ook even kijken bij tarieven crematie?

test

Budget begrafenis, goedkoop, goed geregeld én persoonlijk

Niet alleen zal een budget begrafenis bij Budget Uitvaart 24 goedkoper zijn dan elders, maar het zal vooral ook goed geregeld én persoonlijk zijn. In een verdrietige tijd als deze, staat uw hoofd daar totaal niet naar om van alles te moeten regelen. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook zijn dat het u juist helpt om bezig te zijn. Een mooi afscheid organiseren voor een overledene is in ieder geval heel belangrijk. Als u zelf allerlei ideeën heeft zal de uitvaartverzorger van Budget Uitvaart 24 graag voor u inpassen in de uitvaart, tegelijk kan hij of zij variaties daarop aandragen als de kosten toch wat meer oplopen dan u dacht. Juist door alternatieven te bieden die net zo waardig en stijlvol zijn, maar beter betaalbaar, kunt u uiteindelijk het afscheid organiseren wat u voor ogen had, voor een lagere prijs.

Verzekerd of niet? Budget Uitvaart 24 regelt een budget begrafenis

Ook al staat er een naam en een telefoonnummer op uw uitvaartpolis, u staat vrij te bellen wie u wilt om de (budget) begrafenis te regelen. Als u wilt vergelijken, of sowieso liever een ander wilt bellen, omdat bijvoorbeeld een eerdere ervaring tegenviel, dan kan dat altijd. Een begrafenis wilt u zo regelen dat al uw wensen binnen uw budget vallen. Dan kunt u het beste contact opnemen met Budget Uitvaart 24. De kans dat u niet of veel minder hoeft bij te betalen is dan vele malen groter. Er is zelfs een kans dat u geld terug kunt krijgen. Vaak zijn mensen namelijk oververzekerd, dat wil zeggen… als ze kiezen voor een budget begrafenis.

En waarom zou u daar niet voor kiezen? Als u voor minder geld dezelfde kwaliteit en (misschien nog wel meer) persoonlijke aandacht kunt krijgen. Het gaat om het resultaat: dat u na de begrafenis met een warm gevoel terugkijkt en er een blijvend mooie herinnering aan overhoudt.

Budget begrafenis op maat voor elk budget

Ook een budget begrafenis is stijlvol en waardig bij Budget Uitvaart 24. Er zijn meerdere manieren om een prijs laag te houden, dat hoeft beslist niets af te doen aan de waardigheid. Elke begraafplaats heeft zijn eigen prijzen, per gemeente kan het verschillen. Er zijn meerdere momenten in een afscheid die verschillende kosten met zich meebrengen.

Als u weet wat de kosten van de begraafplaats van uw keuze zijn – uw uitvaartleider zoekt dat op uw verzoek voor u uit – dan weet u hoeveel u nog te besteden heeft op andere aspecten van de uitvaart. Kiest u voor een afscheidsbezoek aan de overledene in de dagen voor de uitvaart, brengt dat meer kosten met zich mee dan als u dat niet doet. Ook uw keuze voor een afscheidsplechtigheid of een condoleance na de begrafenis, of allebei, beïnvloedt de prijs. Samen met u bekijken we in alle rust en persoonlijk wat voor u het beste voelt.

Daarbij is het heel gebruikelijk om de kosten voor een uitvaart in de gaten te houden. Elk mens verdient een passende, persoonlijke uitvaart en de liefdevolle aandacht is daarbij veel kostbaarder.

Misschien bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u vrijblijvend meer informatie neem gerust contact met ons op.

Budget begrafenis bij Budget Uitvaart 24 transparant en compleet

Wat er allemaal bij het organiseren van een begrafenis komt kijken is voor Budget Uitvaart 24 dagelijks werk. Maar het zal nooit routine worden. Elke persoon is uniek en elke uitvaart is dat dus ook. De ervaring leert dat het helpt bij het verwerken van het verlies als een begrafenis zo geregeld is als de overledene graag had gewild, of zoals de nabestaanden het passend vinden bij hun dierbare. Hoe u het ook wilt organiseren, uw persoonlijke uitvaartleider helpt u stap voor stap, waar u wilt. Als er momenten zijn die u liever in eigen hand houdt, is daar alle respect voor. Ook als u bijvoorbeeld wilt kiezen voor een andere grafkist dan de nette kist die in ons dienstverleningspakket wordt aangeboden, voelt u dan vrij om verder te kijken. Op www.goedkoopstegrafkisten.nl kunt u een keuze maken uit een breed assortiment. Verschillende kleuren, materialen en zelfs bijzondere vormen zijn beschikbaar. Ook hierbij geldt dat deze kisten tegen de laagste prijzen verkrijgbaar zijn.

Wilt u alvast een indruk krijgen van de prijzen en mogelijkheden van rouwboeketten, kijk dan op www.heavenly-flowers.nl. Hier zijn al rouwboeketten te koop vanaf een kleine dertig euro. En de kwaliteit is er beslist niet minder om. Misschien vraagt u zich af hoe het kan dat dit zo betaalbaar is, maar misschien zou de vraag moeten zijn: waarom kosten rouwboeketten vaak zoveel meer dan gewone boeketten bloemen?

Transparantie op alle vlakken is iets wat Budget Uitvaart 24 belangrijk vindt. Helder en duidelijk en geen verborgen agenda. Geen onverwachte extra kosten achteraf, maar vooraf weet u waar u aan toe bent. De kosten van de begraafplaats worden apart door de begraafplaats aan u berekend, maar ook die weet u vooraf. Dat kunt u vooraf navragen bij de begraafplaats zelf, maar als u het uw uitvaartleider vraagt, dan zoekt hij of zij dat graag voor u uit.

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Bekijk onze klantervaringen. Via klantenvertellen.nl delen families hun ervaring met ons en met u. Deze onafhankelijke manier van beoordelen helpt u om zeker te zijn dat wat er staat echt is. Tegelijk kunnen wij zonodig weer leren van de commentaren.

Wilt u meer informatie of wilt u een overlijden melden. Budget Uitvaart 24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl.