Uitvaart vanaf € 999,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Begrafenisondernemer bij Budget Uitvaart 24

Welke begrafenisondernemer u kiest in Nederland of daar in de buurt, is nog best een lastige keuze. En dat terwijl u al zoveel keuzes moet maken in deze verdrietige periode. Deze beslissing moet u uiteraard zelf nemen, maar Budget Uitvaart 24 helpt u graag bij het organiseren van een mooie, persoonlijke passende begrafenis, waarbij we ook letten op het budget. Elk mens heeft recht op een mooi afscheid, maar niet iedereen wil of kan er veel geld aan uitgeven. Budget Uitvaart doet er alles aan om het afscheid zo te organiseren, zoals u of uw overledene voor ogen had. We maken gebruik van heldere en overzichtelijke pakketten, voor een crematie of voor een begrafenis. Hier kunt u een idee krijgen van wat we voor welke prijs voor u kunnen doen. Wij regelen een uitvaart waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Wilt u meer informatie of wilt u een overlijden melden? Budget Uitvaart / begrafenisondernemer 24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl of gebruik ons contactformulier.

test

Begrafenisondernemer in heel Nederland

Een begrafenisondernemer als Budget Uitvaart 24 kan in heel Nederland voor u zowel een begrafenis als een crematie regelen. Het is niet altijd duidelijk of de overledene begraven wilde worden of gecremeerd. Als er geen heldere voorkeur is uitgesproken is het misschien prettig om te weten dat een crematie over het algemeen minder hoeft te kosten dan een begrafenis. Begrafeniskosten, die per gemeente en begraafplaats sterk kunnen variëren beïnvloeden de prijs van een uitvaart nogal. De kosten van het onderhoud van een graf, het graf zelf en daarbij nog de kosten van een eventuele grafsteen of grafteken maken het totaal al snel prijzig. Een crematie heeft die kosten niet. U heeft dan wellicht meer ruimte in het budget om het afscheid zo te organiseren dat het precies aansluit op het leven van de overledene. Maar ook als uw voorkeur uitgaat naar begraven, zal uw uitvaartverzorger samen met u, een passende uitvaart kunnen realiseren. 085 016 0685

Begrafenisondernemer Budget Uitvaart 24, betrokken en betaalbaar

Het kan zijn dat u voor uzelf of voor iemand anders onze website bezoekt en alvast een begrafenisondernemer wilt kiezen en het een en ander wilt vastleggen. Gebruikt u geheel vrijblijvend ons intakeformulier. Hierop kunt u alle administratieve gegevens die nodig zijn om een uitvaart te kunnen regelen invullen. U zit nergens aan vast, het verplicht u tot niets. Het kan wel prettig zijn als op het moment dat een overlijden heeft plaatsgevonden niet meer gedacht hoeft te worden aan dit soort administratie. U kunt er ook eventuele wensen op plaatsen. Dit kan handig zijn voor uw nabestaanden, zodat ze meer zicht hebben op wat u eventueel zelf voor ogen heeft op dit gebied.

Uitvaartverzorging op maat bij Budget Uitvaart 24 in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op en we zorgen samen met u een mooi, passend afscheid.