Uitvaart vanaf € 999,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24

Een uitvaartondernemer kiezen staat iedereen vrij. Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd kiezen voor een andere uitvaartverzorger dan op uw polis staat. Het is voordeliger als de verzekering kapitaal uitkeert en niet in natura. Maar zelfs bij die optie is de kans groot dat u bij Budget Uitvaart goedkoper uit bent. En zeker niet minder persoonlijk, of waardig. Wat voor uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 belangrijk is, is het regelen van een stijlvolle uitvaart voor elk mens. Het gaat om de manier waarop een afscheid is vormgegeven en of de uitvaart liefdevol en met aandacht wordt uitgevoerd. Uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 heeft inmiddels al jaren de ervaring dat een stijlvolle waardige uitvaart niet duur hoeft te zijn.

Benieuwd? Bekijk de pakketten van uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24.

test

Uitvaartondernemer, persoonlijk en bij u in heel Nederland

Welke uitvaartondernemer u ook kiest, het is raadzaam om juist in deze periode goed te bedenken wat u zélf wilt. Uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 heeft transparantie hoog in het vaandel staan. Aan de hand van overzichtelijke pakketten – voor crematie en begrafenis – is snel duidelijk wat wij voor u kunnen doen voor welke prijs. De kosten van een uitvaart zullen we altijd vooraf aan u voorleggen. U zult nooit achteraf verrast worden door onverwachte extra kosten. Door goed met u mee te denken en zuiver aan te voelen waarmee we voor u de juiste keuze maken, laten we de regie geheel bij u. We zullen u nooit vertellen dat u iets moet toevoegen, omdat dat de waardigheid van het afscheid zou vergroten. Budget Uitvaart 24 is overtuigd dat een mooi afscheid meer zit in de aandacht en de warmte die aan een afscheid gegeven wordt, dan aan extra dure hapjes of een uitzonderlijke kist en extra tijd in de condoleanceruimte. Maar alles kán wel. Het is het prettigste om een afscheid zo te realiseren dat het past bij het leven dat uw dierbare geleefd heeft. Uw uitvaartverzorger van Budget Uitvaart 24 begeleidt u daarbij.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 op 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24, ook vóór een overlijden

Een overlijden komt niet altijd onverwacht. Soms gaat er een lang ziekbed aan vooraf. Het kan dan prettig zijn om samen met naasten te praten over het naderende afscheid. Dan is duidelijk wat de verwachtingen en ideeën zijn van degene die binnenkort komt te overlijden. Dat helpt degenen die de uitvaart moeten regelen uiteindelijk in het nemen van hun beslissingen. Om ook alle administratieve rompslomp al zoveel mogelijk achter de rug te hebben, kunt u alvast het intakeformulier invullen. Dan zijn alle gegevens die nodig zijn om een uitvaart te kunnen gaan regelen al uitgewisseld. Dat geeft vaak rust. En bij uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 ook financiële rust.

Natuurlijk kunt u dit formulier ook invullen als het nog niet duidelijk is dat een uitvaart nabij is, maar als u iemand bent die zaken graag goed geregeld heeft.

Neem gerust contact op met uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24.