Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 999,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.2
4.6
280 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 95 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1872 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
4.5
Duidelijk, relaxed, liefdevol
Ik ben zeer tevreden over uitvaart 24. Ze nemen de tijd om alle mogelijkheden rustig en duidelijk met je te bespreken. Mijn moeder is op een liefdevolle manier opgehaald en verzorgd waardoor je zelf ook een voldaan gevoel krijgt. Alle administratieve nazorg hebben ze uit handen genomen. Dat gaf ons daarom de tijd om te rouwen i.p.v veel te moeten regelen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
18-07-2024 Belinda , Nieuw Vennep
10
5
we voelden ons gelijk op ons gemak
nadat Corinne Jonkers bij ons thuis was liep het gesprek gelijk soepel wij en vertrouwt dat alles goed zou komen de uitleg was rustig en goed overzichtelijk en veel was mogelijk ook tijdens de begrafenis was de begeleiding fantastisch wij waren zeer tevreden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
18-07-2024 ronald de vre, hoofddorp
10
5
Een betrokken en fijne dame om mee te werken.
Corinne was betrokken, erg snel bereikbaar, geduldig, adviserend, inlevend en toch zakelijk. Ik heb haar als erg prettig ervaren en samen met ons heeft ze er voor gezorgd dat we een fijn afscheid hebben gekregen. De onderlinge blikken tijdens de dienst, het snelle schakelen, de gepaste humor enz. Ja, zou haar zeker aanraden! Bedankt……
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
17-07-2024 Vanessa, Bellingwolde
9
4.5
Zeer goed geregeld
Alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd bij regen achteraf kom.n je altijd bellen geen probleem de uitvaart was prima geregeld zoals afgesproken niets om op te merken alles is gegaan zoals wij het voor ogen hadden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
15-07-2024 John, Roosendaal
8
4
prima alles goed verzorgd
Gert -Jan heeft alles goed verzorgd. Hij reageerde snel op appjes of telefoontjes. veranderingen die er op korte termijn moesten gebeuren werden goed op gepakt. hier en daar een grapje werd als positief ervaren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
14-07-2024 Saskia Straub, UTRECHT
8
4
Toegewijde mensen .
Goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
13-07-2024 Ed, Boskoop
10
5
Tea was een zeer warm en betrokken uitvaart verzorgster
Onze ervaring was zeer goed en vakkundig. Je had het gevoel dat alles mogelijk was. Tea was zeer betrokken en heeft ons zeer goed en met warmte door deze vervelende periode heen geloodst. Wij kunnen niet anders dan zeggen, dat we vol lof zijn over hoe de uitvaart en de periode daarvoor is verlopen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
12-07-2024 Mike Silva, De Meern
8
4
alles goed geregeld
van het begin tot het eind werd alles snel en goed geregeld
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-07-2024 peter , voorburg
10
5
Liefdevol warm afscheid
Uitvaart24 heeft met zorg de crematie van mijn vader verzorgd. De uitvaartbegeleider Juanita Konijn is een hele lieve, fijne en warme vrouw. Ze regelt alles goed tot in de puntjes en is altijd bereikbaar. Ze heeft mooi gesproken op de uitvaart. Dank je wel Juanita ❤️
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
06-07-2024 Sally , Amsterdam
10
5
helder, eerlijk, oprecht en bekwaam
Ons moeder had gekozen voor een 'technische crematie' Haar wens konden we vervullen toen we de website van Uitvaart24 tegenkwamen. we hebben een aantal van dergelijke dienstverleners gecontacteerd maar de mensen van Uitvaart 24 sprongen er uit dit de begripvolle houding, de wijze van communiceren en de ingetogen maar heldere aanpak. Toen het moment dat was om ons moeder over te dragen waren we verrast door de eerbiedige en respectvolle wijze waarop dit georganiseerd was. Als ons moeder er nog bij was geweest had zij zich daarin volledig herkend. Het was een mooie en respectvolle handeling. Zorg, meedenken, dienstbaarheid kenmerken deze organisatie. We kunnen een zullen ze van harte aanbevelen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
05-07-2024 Edith, Bergeijk

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews