Uitvaart vanaf € 979,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Uitvaartverzorger, deskundig en professioneel

Een uitvaartverzorger van Budget Uitvaart 24 steunt u betrokken en persoonlijk. In deze tijd van verdriet en afscheid, helpt het om iemand naast u te hebben die praktische zaken voor u regelt. Die daarbij ook rekening houdt met het beschikbare budget. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het financiële aspect, want bij Budget Uitvaart 24 zijn we ervan overtuigd dat ieder mens recht heeft op een stijlvolle uitvaart en dat dat niet duur hoeft te zijn.

Terwijl onze uitvaartverzorger voor u de praktische zaken regelt, kunt u zelf alle aandacht besteden aan wat op dit moment voor u het belangrijkste is. Onze uitvaartverzorger zal persoonlijk al uw wensen met u bespreken en ervoor zorgen dat alle benodigde acties ondernomen worden. Zo neemt de uitvaartverzorger u zorgen uit handen die u liever aan een ander overlaat. Natuurlijk bent u vrij in eigen hand te houden wat u wilt. Uw wensen staan bij Budget Uitvaart 24 voorop.

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen, kijk in onze crematie en begrafenis pakketten.

Meer informatie over onze uitvaartverzorgers? Bel Budget Uitvaart in heel Nederland op 085 016 0685 of mail info@budgetuitvaart24.nl.

test

Bespreek uw wensen met een uitvaartverzorger bij u in heel Nederland

Onze uitvaartverzorgers werken vanuit een passie om mensen op een moeilijk moment in hun leven bij te staan. Het moment waarop een goed geregeld afscheid heel belangrijk is. U kunt erop rekenen dat uw persoonlijke uitvaartverzorger goed luistert naar uw wensen, ideeën aandraagt waar nodig en samen met u een uitvaart regelt die past bij de overledene. En past bij het leven dat geleefd is. Met kennis van alle (lokale) gebruiken, rituelen en mogelijkheden en met oog voor de kosten zal de uitvaartverzorger samen met u een afscheid regelen waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Gebruik dit intakeformulier, om vrijblijvend de benodigde gegevens door te geven.

Zodra u een overlijden meldt, kan uw uitvaartverzorger hiermee de administratieve zaken direct regelen. Voor vragen, neem contact op.

Uitvaartverzorger let op budget bij een persoonlijk en warm afscheid

Terwijl de uitvaartverzorger er voor zorgt dat een afscheid stijlvol en waardig wordt, is er beslist ook aandacht voor de kosten van de uitvaart. Om een afscheid persoonlijk en liefdevol te laten zijn, is niet afhankelijk van allerlei hoge uitgaven. Het hangt ervan af waar u de nadruk op wilt leggen. Voor de één is een uitgebreide plechtigheid in de aula niet zo nodig en past een intiem afscheid thuis of in de tuin of in een geliefd café veel beter bij de overledene. Regelmatig de overledene nog bezoeken voor de dag van de uitvaart heeft ook een prijskaartje en is niet voor iedereen van groot belang. Het is maar net waar u het geld aan wilt besteden. De uitvaartverzorger van Budget Uitvaart 24 zorgt dat u een duidelijk overzicht krijgt van waar de kosten zitten. U kunt daarvan zelf al een idee krijgen in onze overzichtelijke crematie en begrafenis pakketten.

Voor meer informatie bel 085 016 0685 of mail info@budgetuitvaart24.nl begrafenisondernemer Budget Uitvaart 24.