085-0160070
Uitvaartverzorging

KOSTEN CREMATIE BUDGET UITVAART 24

De kosten van een crematie zijn bij Budget Uitvaart 24 altijd vooraf helder en duidelijk. En zoals u kunt zien in onderstaande pakketten zullen de kosten van de uitvaart vooral lager zijn dan u wellicht verwacht. Budget Uitvaart24 is ervan overtuigd dat elk mens een waardig afscheid verdient en dat een mooie, passende, stijlvolle crematie niet duur hoeft te zijn. Budget Uitvaart24 gaat uit van de daadwerkelijke kosten. En kan die door lage overheadkosten en kleinere marges lager houden dan in deze wereld gebruikelijk lijkt. Zonder daarmee af te doen aan de kwaliteit en de waardigheid. Bekijk onze pakketten.

Variatie in kosten crematie?

Elk persoon is anders, elk afscheid zal dus ook anders zijn. En ook als het beschikbare budget wat lager is, kunt u bij Budget Uitvaart 24 altijd een passend pakket vinden waarbij de kosten misschien lager zijn, maar de geboden kwaliteit beslist niet. Of u nu kiest voor een sobere uitvaart of een uitgebreidere met een plechtigheid en condoleance in de aula van het crematorium. Dus of u nu pakket Essentie kiest of pakket Compact, onze dienstverlening is net zo persoonlijk en respectvol. De dienstverlening wordt naarmate de kosten van de crematie hoger worden, alleen wat uitgebreider.

Kosten crematie verzekerd?

Of u nu wel of niet verzekerd bent, of waar u ook maar verzekerd bent, Budget Uitvaart 24 kan voor u een mooi afscheid van uw dierbare realiseren. Ook al staat op de polis wie u moet bellen, voel u vrij om uw eigen keuze te maken. Uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 regelt voor u de uitkering van de verzekeringspolis in overleg met u.

U kunt de uitvaart geheel naar eigen wens en voorkeuren laten uitvoeren door onze uitvaartverzorger. Wij regelen voor u wat u wilt en wat u liever zelf doet, geeft u zonder problemen bij ons aan. Zo zorgt u samen met ons voor een passend afscheid van uw naaste, waar u nog lang een warme herinnering aan zult overhouden.

Nog vragen over de kosten crematie? Of wilt u een overlijden melden? Bel dan gerust 085-0160070 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl.
Budget Uitvaart 24 is 24/7 bereikbaar.

Bevat:

– Compleet verzorgde crematie
– Crematie vindt plaats buiten aanwezigheid van de nabestaanden
– Mogelijkheid tot rouwbezoek of opbaring thuis

€1.250,-

Bevat:

– Compleet verzorgde crematie
– Afscheid voor klein gezelschap in het crematorium
– Mogelijkheid tot rouwbezoek of opbaring thuis
Compact

€2.399,-

Bevat:

– Compleet verzorgde crematie
– Geheel verzorgde plechtigheid in de aula van het crematorium
– Mogelijkheid tot rouwbezoek of opbaring thuis

€2.999,-