Uitvaart vanaf € 979,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Kosten uitvaart bij Budget Uitvaart 24

Waar zitten de kosten van een uitvaart? Dat is een vraag die vaak opkomt als een afscheid geregeld moet worden. Wat een uitvaart gaat kosten hangt veelal af van uw persoonlijke keuzes. Ten eerste of u kiest voor een begrafenis of een crematie. Een begrafenis heeft altijd te maken met extra kosten van de begraafplaats zelf, grafkosten, onderhoud en eventueel een grafsteen. Bij een crematie kan ook de keuze van het crematorium invloed hebben op de uitvaartkosten. De tarieven hierin verschillen. Uitvaartondernemer Budget Uitvaart 24 hanteert vaste (lage) prijzen en duidelijke overzichtelijke pakketten. Hiermee kunt u zelf, in goed overleg met uw uitvaartbegeleider, de uitvaart zo organiseren dat het goed past bij de overledene, aansluit bij uw wensen en bij het beschikbare budget.

Check onze tarieven en u krijgt inzicht in de kosten voor een uitvaart.

test

Kosten uitvaart vooraf duidelijk bij Budget Uitvaart 24

Wat de kosten voor de uitvaart ook zullen zijn, ze zijn vooraf duidelijk bij Budget Uitvaart 24. Of u ervoor kiest om de uitvaart intiem en bescheiden te houden, of als u een uitvaart met alles erop en eraan wilt, u weet vooraf waar u aan toe bent. Het belangrijkste is dat u een afscheid kunt regelen waarbij u vorm kunt geven aan uw wensen, terwijl uw beschikbare budget niet overschreden wordt. De kosten van een uitvaart zijn al hoog genoeg en in een periode van verdriet moet u wel de juist beslissingen kunnen nemen. Budget Uitvaart 24 heeft transparantie hoog in het vaandel. Niet alleen in de kosten voor de uitvaart, maar ook in de communicatie met u. Uw wensen staan centraal en wij zoeken samen met u naar de meest passende oplossing, zodat het afscheid warm en liefdevol zal worden. En betaalbaar.

Neem contact op met Budget Uitvaart 24. Bel 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. We zijn 24/7 bereikbaar.

Kosten uitvaart? Verzekerd of niet, wees welkom bij Budget Uitvaart 24

Welke kosten een uitvaart ook met zich meebrengt, het is prettig om te weten dat u bij Budget Uitvaart 24 goedkoper af bent dan bij een andere uitvaartverzorger.

Veel mensen zijn verzekerd, maar vaak is niet echt duidelijk waarvoor precies. Het is beslist niet zo dat de naam en telefoonnummer die op uw polis staat ook degene is die u moet bellen na een overlijden. De keuze is aan u. Als u toch een offerte aanvraagt bij uw verzekeringsmaatschappij, kunt u misschien die van ons ernaast leggen. Dan ziet u dat u – zeker met oog op de kosten van de uitvaart – beter voor ons kunt kiezen. Als u dan weet dat onze uitvaartverzorging net zo waardig en stijlvol zal zijn, dan wordt uw keuze vast makkelijker.

De beoordelingen van onze klanten zullen u vervolgens overtuigen. Samen met u kan Budget Uitvaart 24 een persoonlijke, passende uitvaart organiseren waaraan u een blijvend mooie herinnering zult hebben.

Kosten uitvaart laag houden? Dat kan!

Hoe Budget Uitvaart 24 de kosten uitvaart zo laag kan houden, vraagt u zich misschien af. Door goede afspraken met leveranciers, door onze lage overheadkosten en lagere marges. En doordat we duidelijk zijn over de prijzen. We laten u helder en overzichtelijk zien waar onze kosten voor de uitvaart zitten. Wat wij voor u doen en wat daarvan de kosten zijn. Geen grijs gebied, alles transparant. Dus misschien zou uw vraag eerder moeten zijn: hoe kan het dat de kosten voor een uitvaart bij anderen zo hoog zijn?

Budget Uitvaart 24 verzorgt het afscheid van uw dierbare persoonlijk, stijlvol en waardig, zonder onverwachte extra kosten achteraf.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Bel 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl. Budget Uitvaart 24 is 24/7 bereikbaar.