Uitvaart vanaf € 979,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Het uitvaartcentrum bij u in heel Nederland

In welk uitvaartcentrum het afscheid van uw dierbare zal plaatsvinden is soms eerder duidelijk dan hoe de uitvaart verder vorm zal krijgen. Het uitvaartcentrum bij u in de buurt, of in de directe omgeving van de overledene misschien. Meestal komt het op de nabestaanden neer om te bedenken hoe het afscheid er verder uit zal gaan zien. Of het een begrafenis zal worden of een crematie, zou uw naaste opgebaard willen worden of juist niet, zou het eenvoudig of groots moeten worden aangepakt. Om op dergelijke vragen goed antwoord te krijgen, kan ervaring helpen. En die hebben we bij Budget Uitvaart 24 volop. Wij staan u graag bij in het maken van al die keuzes en het realiseren van een afscheid naar uw wens, met de overledene in gedachten. En daarbij ook rekening houdend met het beschikbare budget.

Gelijk checken? Bekijk onze prijzen. Of bel Budget Uitvaart 24 (24/7 bereikbaar).

Elk uitvaartcentrum is toegankelijk voor Budget Uitvaart 24

Thuis in elk uitvaartcentrum kan Budget Uitvaart 24 voor u een persoonlijk afscheid regelen. Bij zo’n emotionele gebeurtenis als het overlijden van een naaste is het begrijpelijk dat u behoefte heeft aan een persoonlijke benadering. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt bij de uitvaartverzorger die voor u de uitvaart regelt. Dat er wordt meegedacht in de geest van uw wensen en in nagedachtenis van het leven van de overledene. Budget Uitvaart 24 biedt u daarom een vast aanspreekpunt die betrokken, betrouwbaar en integer is. Het nakomen van onze afspraken is bij Budget Uitvaart 24 heel belangrijk. Daarbij zijn we altijd transparant over wat we voor u kunnen en zullen doen, tegen een vooraf duidelijk tarief.

Zelfde kwaliteit in elk uitvaartcentrum

Budget Uitvaart 24 kan overal in Nederland, in elk uitvaartcentrum een uitvaart regelen. Misschien vindt u het prettiger om dat juist in de buurt te doen, maar het kan ook zijn dat u elders een uitvaartcentrum gezien heeft, waar uw voorkeur naar uitgaat. We hebben overal contacten en kunnen u overal ter zijde staan. U kunt ook kiezen voor een plechtigheid bij u in de buurt, terwijl de crematie ergens anders plaatsvindt. Of de condoleance op een andere locatie, in een ander uitvaartcentrum. Soms zijn nabestaanden zo verdeeld over Nederland dat een bepaalde locatie handiger is voor alle betrokkenen. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee voor een geschikte oplossing. Dat lijkt misschien meer kosten met zich mee te brengen, maar dat hoeft helemaal niet. Budget Uitvaart heeft als doel de uitvaart een zo mooi mogelijke herinnering te laten zijn. Binnen elk budget.

Ervaringen met Budget Uitvaart 24?

Kijk hier om beoordelingen van onze klanten te lezen.

test

Uitvaartcentrum op uw polis?

Ook al staat er een uitvaartcentrum op uw verzekeringspolis of wordt de naam van een uitvaartondernemer genoemd, u bent niet verplicht die te bellen. Ook al lijkt die naam verbonden met die van het uitvaartcentrum. U bent geheel vrij om zelf te kiezen voor uw eigen begrafenisondernemer. Budget Uitvaart 24 kan u hier net zo goed, en meestal zelfs goedkoper, bijstaan in het verzorgen van een mooi, stijlvol afscheid. Een crematie of een begrafenis wilt u uiteraard zo goed mogelijk geregeld zien en dan kunt u dat het beste doen met een partij waar u zich het prettigst bij voelt. Bovendien is de kans dat u een uitvaart naar uw wens binnen het verzekerde bedrag kunt laten plaatsvinden vele malen groter als u dat bij Budget Uitvaart in heel Nederland doet. In sommige gevallen kunt u zelfs geld overhouden. Dat zal vrijwel direct duidelijk zijn, want door onze duidelijke pakketten kunt u al snel een goede indruk krijgen van de kosten van de uitvaart.

Transparantie is iets wat bij Budget Uitvaart 24 hoog in het vaandel staat. Wij zijn altijd vooraf duidelijk over welke diensten we voor u verlenen en voor welk bedrag we dat doen. Elke uitvaart is weer anders, bij ons is een uitvaart maatwerk. En daar zijn we heel helder en duidelijk in. Zo zult u vooraf weten welke kosten er zullen zijn. Bij een begrafenis komen er altijd achteraf kosten bij van de begraafplaats zelf, de grafrechten, het onderhoud van het graf, een gedenkteken bijvoorbeeld. Maar Budget Uitvaart 24 houdt daar altijd rekening mee en zal u daar vooraf over informeren. Zo weet u altijd vooraf waar u financieel gezien aan toe bent. Geen nare verrassingen achteraf, alleen die mooie herinnering aan een warm, liefdevol afscheid.

Bij Budget Uitvaart 24 is elke budgetuitvaart geen standaard uitvaart, maar een unieke uitvaart.

Meer informatie? Of direct een overlijden melden? Bel 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl.

Vooraf regelen? Kies ook het uitvaartcentrum

Vaak komt een overlijden toch nog onverwacht, zelfs al gaat er een lang ziekbed aan vooraf. Het kan prettig zijn om dan wel een en ander geregeld te hebben, zonder verdere verplichtingen. Als u op ‘uitvaart regelen‘ klikt komt u direct bij een formulier waarop u alle gegevens die nodig zijn om een begrafenis of crematie te regelen alvast kunt invullen. Dan zijn de formaliteiten achter de rug en kan de inhoud van het afscheid op een later moment nader besproken en vastgelegd worden. Zonder verder ergens aan vast te zitten, heeft u toch alvast een begin gemaakt. Dat scheelt in het latere proces.

Om meer zicht te krijgen op de kosten van een uitvaart, kunt u de pakketten bekijken. Daarnaast kunt u een blik werpen op de www.goedkoopstegrafkist.nl om een idee te krijgen van de mogelijkheden op het gebied van grafkisten en de bijbehorende prijzen. Ook voor rouwbloemen kunt u kijken op www.heavenly-flowers.nl waar de mogelijkheden talrijk zijn en de prijzen laag.

Alles wat u kunt doen op een moment dat het eigenlijk nog niet zo van belang lijkt, zult u helpen op een later moment. Uiteraard helpt Budget Uitvaart 24 u graag bij het maken van de keuzes en het bewaken van uw budget. Zodat u na de uitvaart tevreden kunt zijn: alles is tot in de puntjes geregeld en de kosten zijn binnen de mogelijkheden gehouden. Fijn dat we u daarbij kunnen helpen.

Bel gerust met 085 016 0685 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl voor al uw vragen over een uitvaartcentrum of als u een overlijden wilt melden. Budget Uitvaart 24 is 24/7 bereikbaar.