Uitvaart vanaf € 999,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Budget uitvaartverzorger in Den bosch

Budget Uitvaart24 is de uitvaartverzorger in Den bosch die een low budget uitvaart naar wens kan regelen die voldoet aan uw wensen. Door het werken met crematie pakketten en begrafenis pakketten kunnen wij vaak afgenomen diensten bundelen en goedkoper aanbieden. Neem voor meer informatie over het regelen van een uitvaart in Den bosch eenvoudig en vrijblijvend 24 uur per dag telefonisch contact op via 085 016 0685.

test

Crematie of begrafenis?

De keuze voor een crematie of een begrafenis kan van meerdere factoren afhangen. Vaak heeft men een persoonlijk voorkeur, zodat nabestaanden altijd nog een bezoek aan het graf kunnen brengen of juist dat iemand op zijn of haar favoriete plek uitgestrooid kan worden. Daarnaast zit er een wezenlijk verschil in kosten tussen een crematie en een begrafenis. Doorgaans is een crematie goedkoper en scheelt het ook in onderhoudskosten en eventuele grafkosten. Wilt u precies weten waar u aan toe bent voor het regelen van een betaalbare uitvaart? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 085 016 0685.

Onze uitvaartverzorgers in Den bosch staan voor u klaar

Onze uitvaartverzorgers in Den bosch helpen en begeleiden u met het maken van de juiste keuzes rondom het regelen van een low budget uitvaart. Door onze persoonlijke aanpak maar ook onze budget gerichte werkwijze kunnen wij een persoonlijk afscheid verzorgen en toch rekening houden met uw budget. Of u nu een crematie of een begrafenis wenst, Budget Uitvaart24 begeleid u met het maken van de juiste keuzes.

Wat kost budget uitvaartverzorging in Den bosch?

Een low budget uitvaart in Den bosch regelt u met Budget Uitvaart24 al vanaf € 849,-. Uw dierbare zal dan in stilte en zonder aanwezigheid van nabestaanden gecremeerd worden. Uiteraard is dit pakket uit te breiden naar uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om wel ruimte te hebben om een afscheid te nemen. Dat kan door een plechtigheid op het moment van de uitvaart of door een thuisopbaring. Neem eenvoudig contact op via 085 016 0685 om precies te weten wat een uitvaart in Den bosch zal kosten.

Onze uitvaartpakketten in Den bosch

Naast ons crematie essentie pakket van € 849,- kunt u ook kiezen voor een klein en intiem afscheid met maximaal 12 personen, meer informatie over ons pakket compact kunt u hier vinden. Wenst u een uitgebreider afscheid? Dan kunt u het beste kiezen voor ons pakket uitgebreid.

Neem gelijk contact op met onze uitvaarleiders in Den bosch

Voor het regelen van een uitvaart of meer informatie kunt u het beste direct telefonisch contact opnemen via 085 016 0685. Onze uitvaartplanners helpen u bij al uw vragen en kunnen u alle informatie geven. Contact met Budget Uitvaart24 is vrijblijvend en kan 24 uur per dag!