Uitvaart vanaf € 999,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Budget uitvaart in De Bilt

Regel eenvoudig en zorgeloos een budget uitvaart in De Bilt met Budget Uitvaart24. Wij bieden uitvaarten aan tegen eerlijke tarieven en bieden transparantie aan gedurende het gehele traject van het regelen van de uitvaart. Doordat wij met vooraf samengestelde diensten werken kunnen wij een betaalbare uitvaart regelen in De Bilt. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende crematie pakketten.

test

Wat is een budget uitvaart in De Bilt?

Een budget uitvaart in De Bilt is uitvaart volledig naar wens maar waarbij er zeer zorgvuldig rekening is gehouden met het beschikbare budget zonder tekort te doen aan de kwaliteit. Door kritisch te kijken naar onze marges, maar ook alleen datgeen aan te bieden wat u wenst, kunt u bij Budget Uitvaart24 in De Bilteen low budget uitvaart regelen. Dat allemaal terwijl u alsnog een waardig en persoonlijk afscheid kunt nemen. Neem 24 uur per dag telefonisch contact op via 085 016 0685 voor al uw vragen.

Verschil in kosten tussen een budget crematie en een budget begrafenis?

Afhankelijk van uw afscheidswensen kan Budget Uitvaart24 u ondersteunen bij het regelen van een low budget crematie of een low budget begrafenis in De Bilt. Doorgaans is een low budget crematie in De Bilt voordeliger doordat er geen grafrecht betaald hoeft te worden. Door bijvoorbeeld de as in een urn te bewaren of op een speciale plek uit te strooien heeft u alsnog een aandenken aan uw dierbare. Daarnaast is de wens omtrent de afscheidsmomenten erg bepalend voor de kosten van een low budget crematie of een low budget begrafenis. Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan 24 uur per dag vrijblijvend contact op via 085 016 0685. Of bekijk meer informatie over de budget uitvaartverzorging in De Bilt

Budget crematie regelen in De Bilt

Een crematie in De Bilt regelt u al vanaf € 849,-. Hierbij is er geen afscheidsmoment en zal de overledene in stilte gecremeerd worden. Uiteraard kunt u deze crematie uitbreiden met bijvoorbeeld een thuisopbaring voor een uitgebreid moment van afscheid. Ook is het mogelijk om in aanwezigheid van een aantal nabestaanden afscheid te nemen op het moment van cremeren.

Budget begrafenis regelen in De Bilt

Een begrafenis in De Bilt regelt u al vanaf € 1.749,-. Hierbij is er geen afscheidsmoment en zal de overleden in stilte begraven worden in een algemeen graf. Uiteraard kunt u deze begrafenis uitbreiden met bijvoorbeeld een thuisopbaring voor een uitgebreid moment van afscheid. Ook kunt u een low budget begrafenis regelen met plechtigheden. Neem voor alle mogelijkheden eenvoudig en vrijblijvend telefonisch contact op via 085 016 0685.

De voordelen van Budget Uitvaart24

Het grootste voordeel van Budget Uitvaart24 is dat u altijd een persoonlijk aanspreekpunt zal hebben die met u mee denkt om het perfecte afscheid te regelen en past bij uw budget. Daarnaast profiteert u van de goede afspraken die wij met onze partners hebben en kunnen wij u in veel gevallen hetzelfde afscheid aanbieden tegen goedkopere tarieven. Door onze goede kennis in De Bilt regelen wij ook uw afscheid naar wens. Velen gingen u al voor en wij worden met een 9,3 beoordeeld op basis van meer dan 1400 beoordelingen.

Bekijk meer informatie online of neem vrijblijvend 24 uur per dag telefonisch contact op via 085 016 0685.