085-0160070

Budget uitvaart in heel Nederland

Als u kiest voor een budget uitvaart, kiest u bij Budget Uitvaart 24 voor een betaalbare uitvaart die tegelijk waardig en stijlvol is. Afscheid nemen van een overledene is moeilijk. Je bent er eigenlijk zelden klaar voor. Budget Uitvaart 24 weet dat veel mensen het als troostend ervaren als een uitvaart naar wens en passend bij de overledene is verlopen. We nemen graag (een deel van) uw zorg voor het regelen van de uitvaart uit handen, hoe groot dat deel is bepaalt uzelf. Om u te helpen bij de keuze kunt u alvast onze begrafenis en crematie pakketten bekijken. U zult dan gelijk zien dat onze prijzen ook passen bij een kleiner budget. Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u ons altijd bellen.

Bel Budget Uitvaart 24 vrijblijvend: 085-0160070 of mail info@budgetuitvaart24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Verzekerd of niet? Budget Uitvaart 24 helpt.

Waar u ook verzekerd bent, of als u niet verzekerd bent, u kunt altijd terecht bij Budget Uitvaart 24. Elk mens verdient een waardig afscheid en dat hoeft niet duur te zijn. Vaak wordt op een polis de suggestie gewekt dat de uitvaart alleen door die onderneming georganiseerd kan worden. Er staat meestal zelfs een telefoonnummer op dat u kunt bellen na een overlijden. Daartoe bent u niet verplicht. U bent vrij te kiezen voor een uitvaartondernemer als Budget Uitvaart 24; goedkoper, persoonlijker en net zo stijlvol als degene op uw polis. Ook al heeft u geen verzekering en een beperkt budget, u zult verrast zijn wat er nog mogelijk is. Ook uw dierbare verdient een mooie uitvaart en wij willen dat in overleg met u goed voor u regelen.

Bekijk hier onze klantervaringen. Het is altijd prettig te weten wat anderen van onze dienstverlening vonden, voor u een beslissing neemt. Via klantenvertellen.nl kunnen nabestaanden hun ervaring met ons met u delen.

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Veel beslissingen moeten genomen worden en elke beslissing heeft een prijskaartje. Door duidelijk – en vooraf!- de prijzen aan u voor te leggen en de mogelijkheden die u heeft in het beschikbare budget, helpen wij u de uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. Daarbij houden we rekening met uw budget. Er zijn altijd zaken die u meer of minder belangrijk vindt, dat is heel persoonlijk. De een wil heel graag een besloten afscheid, de ander wil meer de nadruk leggen op een condoleance na de crematie of begrafenis of liever een afscheidsplechtigheid, waarbij het leven van de overledene in beelden en woorden kunnen worden herdacht. Alles is goed, als het past bij uw voorkeur en die van de overledene. Iedereen heeft het recht om een afscheid naar eigen wens vorm te geven, bij Budget Uitvaart 24 doen we er alles aan om dat binnen uw budget te organiseren.

In elk geval komt u nooit voor onverwachte financiële verrassingen te staan achteraf. Wij willen samen met u een mooie herinnering aan een warm afscheid realiseren.

Budget Uitvaart 24 uitvaart op maat

Er zijn talloze mogelijkheden die een uitvaart mooi en passend kunnen maken. Ook mogelijkheden waar u misschien nog nooit aan gedacht heeft of waarvan u denkt dat het veel te duur zou worden. In onze begrafenis en crematie pakketten kunt u duidelijk en overzichtelijk een indruk krijgen van de dienstverlening die we voor u kunnen uitvoeren tegen welk tarief.

Om u een voorbeeld te geven van de varianten waar u tussen kunt kiezen: een opbaring thuis, of in ons dienstencentrum. Als de overledene liever niet opgebaard wilde wordenen geen afscheidsbezoek wilde, scheelt dat in de kosten. Elk crematorium heeft zijn eigen prijs, u kunt er dus ook voor kiezen niet het crematorium in de buurt te gebruiken, maar een goedkopere elders. Ook elke begraafplaats heeft een eigen kostenplaatje, waar ook grafkosten en onderhoud van het graf er natuurlijk nog bijkomen. Ook elke gemeente heeft weer andere kosten. In overleg met u kunnen we de uitvaart zo regelen dat het afscheid geheel naar uw wens is en toch niet uw beschikbare budget overschrijdt. Kijk ook bij kosten uitvaart.

Grafkist naar keuze? Budget Uitvaart 24 levert het

De standaardkist die in onze uitvaartpakketten is opgenomen is een nette, vaak gekozen uitvaartkist. Maar u kunt altijd even kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl waar u een ruim assortiment aan grafkisten zult vinden. Ook hiervoor geldt dat wij de prijzen laag houden. Dat kunnen we doen door goede afspraken met leveranciers, een lagere marge en omdat onze overheadkosten veel lager zijn dan bij de meeste uitvaartondernemers.

Budget uitvaart van Budget Uitvaart 24? Bel 085-0160070 of mail naar info@budgetuitvaart24.nl

Betaalbaar een uitvaart organiseren die een warm gevoel opwekt bij de herinnering eraan. Dat is wat we samen met u willen realiseren. Niet alleen onze duidelijke uitvaartpakketten helpen daarbij, maar ook onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid. We denken met u mee en adviseren waar we kunnen. Alle ideeën die we aandragen zijn alleen om u gelegenheid te geven de juiste keuze te maken, passend bij uw dierbare, bij uw wensen, bij uw budget. We verwijzen u ook graag naar www.heavenly-flowers.nl waar we u in samenwerking met Topbloemen mooie rouwboeketten kunnen aanbieden. Een rouwboeket is er al voor een kleine dertig euro. Ook hiervoor geldt dat u betaalt voor wat u krijgt en niet voor allerlei extra’s waar u geen behoefte aan heeft en niet om gevraagd heeft. Helder en duidelijk, mooi en stijlvol, dat is wat Budget Uitvaart 24 op elk vlak hoog in het vaandel heeft.